Rørleggersentralen logo
Search

24/7 Rørleggervakt: 23 03 54 00

Search

Miljøfyrtårn

Vi er blitt Miljøfyrtårn-sertifisert!

Vi i Rørlegger Sentralen har alltid vært opptatt av miljøet, og er i dag stolte av å kunne fortelle at vi nå er godkjent som Miljøfyrtårn!

Vi ønsker å bidra til en grønn fremtid, og ser bare positive sider med å bli Miljøfyrtårn-sertifisert! Vår bedrift tar arbeidsmiljø og ytre miljø på alvor. Det handler om vårt samfunnsansvar, vårt omdømme og vår troverdighet. Vi skal være en bedrift som tilbyr miljøvennlige løsninger.

Strenge miljøkrav

Det stilles stadig strengere miljøkrav i offentlige anskaffelser. Med den nyanskaffede sertifiseringen blir det mye enklere å dokumentere virksomhetens miljøarbeid, og man kvalifiserer til å delta i flere anbud.

Arbeidet mot å bli sertifisert startet i Februar 2020, hvor det var hele 44 kriterier som måtte oppfylles. Tross Covid-19 har sertifiseringen gått fort med god hjelp fra konsulenten vi fikk utdelt.

Disse konkrete tiltakene har vi gjort:

  • Innført kildesortering på vårt hovedkontor
  • Energiforbruk måles og reduseres der det er mulig
  • Bedre og mer effektive kjøreruter til kundene – minsker kjøretiden og forurensning

Høytidelig overrekkelse

Ved førstegangssertifisering blir Miljøfyrtårn-diplomet signert av sertifisør og etatsleder i Bymiljøetaten i Oslo Kommune, før overrekkelsen.

Vi gleder oss stort til å motta diplom fra Stiftelsen Miljøfyrtårn på Oslo Rådhus, og oppfordrer alle bedrifter til å sertifisere seg og vise samfunnsansvar!

 

Ønsker du å vite mer om dette temaet eller om FNs bærekraftsmål, kan du lese mer på nettsiden til Stiftelsen Miljøfyrtårn Miljøfyrtårn