Rørleggersentralen logo
Søk

24/7 Rørleggervakt: 23 03 54 00

Søk

varmeanlegg I borettslag og sameier

Varmeanlegg

Optimaliser komforten med effektive varmeanlegg

Regelmessig service og vedlikehold er avgjørende for å sikre energieffektivitet i varmeanlegget, optimere komfort og redusere vedlikeholdskostnader. Vi er her for å sikre at dine VVS-systemer fungerer optimalt. Dette tilbys gjennom en skreddersydd rammeavtale, som inkluderer grundige VVS-inspeksjoner for å holde systemene i toppform.

varmepumpe

Ifølge Norges vassdrags- og energidirektorat vil strømprisene fortsette å øke i årene fremover. Dermed kan det være mye å spare på å bytte til nye luft-vann- eller væske-vann varmepumper. Dette kan nemlig redusere strømutgiftene til oppvarming og varmtvann med inntil 70%, hvis du bytter fra helektrisk oppvarming.

Vannbåren varme

Vannbåren varme er vann som varmes opp, og distribueres rundt i boligen gjennom ulike systemer. Vannet renner gjennom varmeavgivere i form av vannrør lagt i gulvet, eller via radiatorer i de forskjellige rommene eller en kombinasjon av begge deler.

RADIATORER

Vi leverer og monterer alle typer radiatorer i borettslag og sameier. Vi kan bytte radiator, utføre reparasjoner av eksisterende radiatorer og skifter slitedeler som radiatorkraner, radiatorventiler og lufteskruer.

Radiatorer til borettslag

vannbehandling

Vannbehandling er avgjørende for å energioptimalisere varmeanlegg og kjøleanlegg. Ubehandlet vann kan føre til alvorlige problemer som påvirker systemets drift og øker vedlikeholds- og reparasjonskostnader.

Ønsker dere mer informasjon?

Ta gjerne kontakt med oss om dere ønsker tilbud eller har spørsmål om varmeanlegg.

Vi er stolte over å kunne tilby:

  • 100% Fornøydgaranti
  • Fremmøtegaranti
  • Kvalitetsgaranti
  • Gratis befaring

Be om en kostnadsfri og uforpliktende befaring i dag. Fyll ut skjemaet, så vil vi ta kontakt med deg!

enkelt for deg som styreleder

Å velge Rørlegger Sentralen gir deg tilgang til samlet ekspertise, erfarne fagfolk og umiddelbar hjelp når det trengs!

5/5

Borettslaget jeg er styreleder for har et samarbeid med Rørleggersentralen AS. Både Ståle og Ole er helt super å støtte seg på når en har behov for råd og hjelp til vedlikehold av byggets VVS systemer.
Jeg kan varmt anbefale dem til alle som har behov for de tjenestene de tilbyr. De er flinke til å følge deg opp gjennom hele prosessen, og sørger for at du føler deg godt ivaretatt.
– Isak Sowe

4/5

Hos Sameiet Sørkedalsveien 5 ble det i dag gjennomført videofilming av soilrør, kontroll av bunnledning, full gjennomgang av røropplegg VVS og sentralfyr på fellesareal, samt kontroll av to leiligheter. Ole, Jesper og Tore var i gården i 3 timer, de er svært kunnskapsrike og løsningsorienterte ift våre utfordringer. 

Som styreleder lærte jeg svært mye av dem i dag. Praten gikk lett, humor og stor grad av service! Veldig bra! Jeg er svært glad for at vi har inngått rammeavtale med dere i RS!! Jeg har gjennom mange år vært i kontakt med mange rørleggere men «RS» er «high class»!!! ANBEFALES!!
 – Odd-Arvid Haga

Rammeavtale for borettslag og sameier

bærekraft

Ved å sørge for jevnlig service og vedlikehold av varmeanlegget, kan du ikke bare opprettholde komforten i bygningen, men også redusere energikostnader og miljøpåvirkning. 

Vi forstår viktigheten av å balansere komfort, energieffektivitet og bærekraft. Derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger som tar hensyn til ditt byggs spesifikke behov og miljømål. Sammen kan vi forme en mer miljøvennlig fremtid uten å gå på kompromiss med komforten.

Vi tilbyr avanserte løsninger for optimal komfort og energieffektivitet i varmeanlegg. Med skreddersydde installasjoner og regelmessig vedlikehold sørger vi for ytelse, reduserte energikostnader og en bærekraftig tilnærming, slik at dine behov blir møtt med ekspertise og dedikasjon.

Ta kontakt med oss på post@rorleggersentralen.no eller 23 03 54 00 ved spørsmål.