Rørleggersentralen logo
Search

24/7 Rørleggervakt: 23 03 54 00

Search

Optimal Vannbehandling av Varme- og Kjøleanlegg

Garantert Ytelse og Lang Levetid

Vannbehandling er avgjørende for effektive varme- og kjøleanlegg. Ubehandlet vann kan føre til alvorlige problemer som påvirker systemets drift og øker vedlikeholds- og reparasjonskostnader.

Vannbehandling

Vannbehandling – En Nøkkel til Bærekraftig Drift

Vi er din pålitelige partner når det gjelder rørleggerarbeid og vannbehandling for varme- og kjøleanlegg. Vår dedikasjon ligger i å understreke betydningen av riktig vannbehandling for å oppnå optimal ytelse og forlenget levetid for dine systemer.

Fordelene med riktig vannbehandling:

 • Korrosjonsforebygging
 • Minimere avleiringer
 • Biologisk veksthindring
Foto: Kompa AS

Potensielle risikoer og utfordringer

Optimal ytelse for varme- og kjølesystemer er essensielt for komfort og effektivitet. Våre skreddersydde vannbehandlingsløsninger sikrer at ditt anlegg fungerer problemfritt. Her er våre nøkkeltilbud i punktform:

 • Magnetfiltre: Effektiv fangst av magnetittpartikler forbedrer systemets levetid.
 • Filtreringsmetoder: Holder vannbårne varmeanlegg rent og fri for tilstoppinger.
 • Luftbehandling: Avluftingsventiler og vakuumavgassere reduserer korrosjon og avleiringer.
 • Eksperter med KOMPA-sertifisering: Høy kvalitet og førsteklasses produkter i våre løsninger.
 • Kostnadseffektivitet: Spar penger ved å opprettholde optimal anleggseffektivitet.

Kontakt oss i dag for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å opprettholde ditt varme- og kjølesystem i toppform.

kostnadsbesparelser

 • Bedre Energiforbruk: Vannprøver og riktig vannbehandling bidrar til å forhindre korrosjon, avleiringer og biologisk vekst i varme- og kjølesystemene. Dette fører til en mer effektiv varmeoverføring og reduserer energiforbruket, som igjen senker strøm og energi-utgiftene.
 • Reduserte Vedlikeholdskostnader: Effektiv vannbehandling forhindrer skader på anlegget, forlenger levetiden til utstyret og reduserer behovet for dyre reparasjoner og utskiftinger. Dette resulterer i betydelige kostnadsbesparelser over tid.
 • Optimal Systemytelse: Vannbehandlingsløsninger tilpasset vannkvaliteten sikrer at systemene fungerer på sitt beste, noe som gir jevnere drift og minimale avbrudd. Dette bidrar til økt produktivitet og komfort i tillegg til å redusere unødvendige utgifter.

Så, ved å ta vannprøver og implementere riktig vannbehandling, kan du ikke bare sikre at varme- og kjøleanleggene dine fungerer optimalt, men også oppnå betydelige økonomiske fordeler gjennom lavere energiforbruk og reduserte vedlikeholdskostnader.

Foto: Kompa AS

Ønsker dere mer informasjon?

Ta gjerne kontakt med oss om dere ønsker tilbud eller har spørsmål om varmeanlegg.

Vi er stolte over å kunne tilby:

 • 100% Fornøydgaranti
 • Fremmøtegaranti
 • Kvalitetsgaranti
 • Gratis befaring

Be om en kostnadsfri og uforpliktende befaring i dag. Fyll ut skjemaet, så vil vi ta kontakt med deg!

Rammeavtale for borettslag og sameier

bærekraft

Ved å sørge for jevnlig service og vedlikehold av varmeanlegget, kan du ikke bare opprettholde komforten i bygningen, men også redusere energikostnader og miljøpåvirkning. 

Vi forstår viktigheten av å balansere komfort, energieffektivitet og bærekraft. Derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger som tar hensyn til ditt byggs spesifikke behov og miljømål. Sammen kan vi forme en mer miljøvennlig fremtid uten å gå på kompromiss med komforten.

Effektiv vannbehandling for varmeanlegg er avgjørende for å sikre lang levetid, optimal ytelse og energieffektivitet. Våre spesialiserte tjenester fokuserer på å opprettholde vannkvaliteten gjennom avanserte metoder som fjerning av luft og partikler. Dette bidrar ikke bare til å forhindre korrosjon og avleiringer, men også til å opprettholde varmevekslere og rør i optimal stand. Vår tilnærming til vannbehandling integrerer bærekraftige prinsipper, reduserer energikostnader og sikrer et miljøvennlig varmesystem. Utforsk våre skreddersydde løsninger for vannbehandling, skapt spesielt for å optimalisere varmeanleggets ytelse og sikre langvarig pålitelighet. Enten det er for bedrifter eller næringsbygg, er målet vårt å tilby helhetlige og effektive løsninger som gir en grønnere fremtid.

Les vår artikkel om vannbehandling her.

Les mer om hvorfor du bør ha en rammeavtale, her.