Rørleggersentralen logo
Søk

24/7 Rørleggervakt: 23 03 54 00

Søk
prosjekter og referanser
4.7/5

4,7 av 5 fra 150 Google-anmeldelser.

Har i 2022 brukt Rørlegger Sentralen AS til tre oppdrag som alle er blitt utført raskt, og med meget god kvalitet og service. Rørlegger har møtt punktlig, har hatt høy serviceinnstilling, vært vennlig og imøtekommende, og utført arbeidet effektivt og med god kvalitet. Oppdragene har vært utført etter timesats, uten fastpris, og hver gang er regningen blitt rimelig sett i forhold til oppdraget som er blitt utført, og uten overraskelser. Definitivt et firma jeg vil anbefale andre å bruke og som jeg vil bruke selv igjen neste gang jeg trenger en rørlegger.
Jan Nordvik
Privatkunde
Hos Sameiet Sørkedalsveien 5 ble det i dag gjennomført videofilming av soilrør, kontroll av bunnledning, full gjennomgang av røropplegg VVS og sentralfyr på fellesareal, samt kontroll av to leiligheter. Ole, Jesper og Tore var i gården i 3 timer, de er svært kunnskapsrike og løsningsorienterte ift våre utfordringer. Som styreleder lærte jeg svært mye av dem i dag. Praten gikk lett, humor og stor grad av service! Veldig bra! Jeg er svært glad for at vi har inngått rammeavtale med dere i RS!! Jeg har gjennom mange år vært i kontakt med mange rørleggere men «RS» er «high class»!!! ANBEFALES!!
Odd Arvid Haga
Styreleder Sameiet Sørkedalsveien 5
Det er en grunn for at vi i Fornebu Forvaltning AS vektlegger gode samarbeidspartnere. Et sameie på Grünerløkka opplevde nylig at samtlige varmtvannsberedere kollapset. Kun timer etter det skjedde var Adrian Bach og hans kollegaer fra Rørlegger Sentralen AS på stedet og fikk etablert en nødløsning. Ca 10 dager senere leverte og monterte de et komplett og utvidet nytt berederanlegg på plass og sameiet har på ny varmtvann i kranene. Når uhellet først er ute så er det godt å kunne ta en telefon og vite at ting blir gjort!
Carl Fredrik Arntzen
Profesjonell Styreleder
Trengte hjelp i forbindelse med en vannlekkasje på en lørdag kveld og Anders Engen ordnet raskt og effektivt opp. Rask respons og god faglig kunnskap gjør at jeg gjerne bruker disse igjen!
Johan Andre Lundar
Privatkunde
Borettslaget jeg er styreleder for har et samarbeid med Rørleggersentralen AS. Både Ståle og Ole er helt super å støtte seg på når en har behov for råd og hjelp til vedlikehold av byggets VVS systemer. Jeg kan varmt anbefale dem til alle som har behov for de tjenestene de tilbyr. De er flinke til å følge deg opp gjennom hele prosessen, og sørger for at du føler deg godt ivaretatt.
Isak Sowe
Styreleder
Tusen takk til Aksel og Gunnar for super hjelp med tette, gamle, vanskelig og rustne rør (1959) rett før julaften 2022! De kom med godt humør, veldig hyggelig og stort pågangsmot for å løse problemet. Brukte vel det de hadde av hjelpemidler og utstyr. Proppen skvatt ut og vi kan igjen dusje og flushe ned. Vi er helt avhengig av dere og takker for rask utrykning. God jul til dere alle sammen. Hilsen Ellen Kvande
Ellen Kvande
Privatkunde