Rørleggersentralen logo
Søk

24/7 Rørleggervakt: 23 03 54 00

Søk

serviceavtale for privatkunder

Skreddersydde serviceavtaler - din partner for fremtiden

fremtidsrettet drift

Med en serviceavtale fra Rørlegger Sentralen AS, får du som kunde en pålitelig og erfaren partner som tar vare på anlegget ditt på en bærekraftig og energieffektiv måte. På samme måte som biler trenger regelmessig service, krever også tekniske installasjoner nøye oppfølging.

Her er noen fordeler ved våre serviceavtaler:

 • Regelmessig vedlikehold: Vi utfører service og vedlikehold i henhold til avtalte og anbefalte intervaller, slik at ditt anlegg alltid er i toppform.
 • Tilstandsoppdateringer: Etter utført service holder vi deg oppdatert på anleggets tilstand og gir råd om eventuelle forbedringer, noe som kan bidra til å redusere kostnadene knyttet til fremtidige reparasjoner.
 • Garanti- og reklamasjonsrett: Mange leverandører krever periodisk service for å opprettholde garantier og reklamasjonsrettigheter. Med våre serviceavtaler er du alltid i samsvar med disse kravene.
 • Fleksible avtaler: Vi tilbyr ulike avtaler tilpasset private boliger, sameier, borettslag og bedrifter, slik at du kan velge den som passer best for dine behov.
 • Avansert teknologi: Vi tilbyr også overvåkning, alarmsentral og fjernstyring for varme- og avløpssystemer, slik at du kan ha full kontroll over anlegget ditt.

Ta kontakt med oss i dag for å finne den rette serviceavtalen som vil sikre at dine tekniske installasjoner fungerer optimalt.

 

Dette sier våre kunder om oss

5/5

Under oppdrag i en leilighet ble feil i byggets rørsystem oppdaget. Dagen etter var nytt utstyr på plass og arbeidet utført. Hyggelig rørlegger ga full informasjon. Godt utført jobb
– Harald Dale-Olsen

5/5

Sjeldent god service! Hyggelige og profesjonelle ansatte. Vi har hatt et par nokså kompliserte situasjoner hos oss, men Rørlegger Sentralen hiver seg rundt og får til det umulige til avtalt pris og tid. Helt topp
– Petter Danielsen

din partner for fremtiden

Rørlegger Sentralen AS er en seriøs, innovativ og markedsorientert mesterbedrift med dyktige rørleggere og 24 års erfaring.

Vi yter ”Service og kvalitet til avtalt tid” til alle våre kunder. Vi er en komplett VVS-leverandør som utfører alt innen rørservice, VVS-arbeid, rehabilitering og nyinstallasjoner.

Vår ekspertise omfatter alt innen rørarbeid, og vi besitter omfattende kompetanse innen komplette tekniske løsninger.

Rørlegger Sentralen har alle godkjenninger innen VVS-faget. Vi innehar sentral godkjenning, er en mesterbedrift, godkjent lærebedrift og miljøfyrtårnbedrift er godkjent bedrift i henhold til BVN-byggebransjens våtromsnorm.

Einar Stubberud

Serviceavtale step-by-step

Befaring og kartlegging

En rørleggermester besøker stedet for å inspisere og kartlegge VVS-systemene nøye

Sjekkliste utarbeides

En omfattende sjekkliste utarbeides. Denne brukes ved utførelsen av service.

Tilbud sendes

Et skreddersydd tilbud for serviceavtalen utarbeides og sendes til kunden. Tilbudet inneholder en detaljert oversikt over hvilke tjenester som inkluderes i avtalen.

Tid avtales

Et passende tidspunkt for den årlige servicen og vedlikeholdet avtales med kunden

Service utføres

På avtalt tidspunkt utfører vi den årlige servicen og det nødvendige vedlikeholdet. Dette inkluderer testing av funksjonalitet, identifisering av potensielle problemer, utskifting av slitedeler osv

Utfylt sjekkliste sendes

Etter inspeksjonen fylles en rapport ut med funnene og arbeidet som ble utført under inspeksjonen. Denne rapporten sendes til kunden som dokumentasjon

Gjentas ved jevne intervaller

Avtalen for årlig service- og vedlikeholdsavtale fornyes årlig, med jevne intervaller, for å sikre kontinuerlig overvåking av VVS-systemene og opprettholdelse av optimal funksjonalitet og levetid

Radiator monteres på vegg

fordeler med serviceavtale

re serviceavtaler følger skreddersydde sjekklister som tilpasses hvert enkelt anlegg. Vi avdekker eventuelle feil og mangler, og gir deg en detaljert rapport med utførte oppgaver og kommentarer.

Eksempler på punkter som utføres i en serviceavtale:
 • Rens av filter
 • Kontroll av ekspansjonskar og riktig lufttrykksverdier justeres
 • Kontroll av luftkomponenter
 • Skifte av bruks- og slitedeler ved intervaller
 • Kontroll og evnt. justering av frysepunkt på kuldebærervæsken til varmepumpen
 • Effekttap som følge av dårlig isolasjon
 • Sjekk etter lekkasjer
 • Rens av sluk

energieffektivitet og lønnsomhet

Vi fokuserer også på energieffektivitet når vi utfører arbeid iht. serviceavtaler. Vi søker løsninger for å redusere drifts- og vedlikeholdskostnader for anlegget ditt. Vi tilbyr også serviceavtaler for vannbehandling, inkludert legionellakontroll, væskeanalyse for drikkevann og varmeanlegg, frysepunktskontroll for kjølemedier og relaterte komponenter.

Ta kontakt på 48 29 84 73 eller på es@rorleggersentralen.no for et uforpliktende tilbud på en avtale skreddersydd for ditt behov.

Ønsker dere mer informasjon?

Ta gjerne kontakt med oss om dere ønsker tilbud eller har spørsmål om serviceavtale for privatkunder.

Vi er stolte over å kunne tilby:

 • 100% Fornøydgaranti
 • Fremmøtegaranti
 • Kvalitetsgaranti
 • Gratis befaring

Be om en kostnadsfri og uforpliktende befaring i dag. Fyll ut skjemaet, så vil vi ta kontakt med deg!