Rørleggersentralen logo
Search

24/7 Rørleggervakt: 23 03 54 00

Search

serviceavtale for borettslag og sameier

Serviceavtale

Skreddersydde serviceavtaler

Rør og VVS-utstyr trenger jevnlig ettersyn. Godt vedlikehold gir lenger levetid og reduserer risikoen for driftsavbrudd.

Kontakt oss for en gratis befaring, helt uforpliktende!

Hvorfor velge rørlegger sentralen?

Ved å inngå en serviceavtale med Rørlegger Sentralen AS, får du som kunde, en pålitelig og erfaren partner som tar hånd om anlegget ditt på en bærekraftig og energieffektiv måte. Tekniske installasjoner trenger regelmessig service og vedlikehold, akkurat som biler.

Vi utfører service og vedlikehold etter avtalte og anbefalte intervaller. Etter utført service holder vi deg oppdatert på anleggets tilstand og gir anbefalinger på eventuelle forbedringer. Dette reduserer kostnadene knyttet til reparasjoner. Flere leverandører krever periodisk service for garanti- og reklamasjonsrett.

Vi tilbyr ulike avtaler til private boliger, sameier, borettslag og bedrifter. Overvåkning, alarmsentral og fjernstyring er også tilgjengelig for varme- og avløpssystemer.

 

enkelt for deg som styreleder

Våre skreddersydde tjenester tar seg av varmeanlegg, rørleggerarbeid og energieffektive løsninger, slik at du kan fokusere på andre oppgaver

fremtidsrettet drift

En annen fordel med en serviceavtale er at installasjonen alltid er i optimal stand, og driftes på en bærekraftig måte. Vi tilbyr ulike avtaler til private boliger, sameier, borettslag og bedrifter. Avtalene kan tilpasses etter dine ønsker og behov, inkludert responstidsgaranti, drift, service og vedlikehold. Vi anbefaler årlig service for å opprettholde anleggets funksjonalitet.

Vedlikehold er viktig for alle VVS-installasjoner, for å sikre optimal ytelse og levetid. Spesielt varmeanlegg trenger jevnlig service for å unngå uønskede avbrudd, og for å opprettholde garantier. Hvis du ikke utfører service, kan varmeeffekten reduseres betydelig, og komponenter kan bli ødelagt.

Einar Stubberud

fordeler med serviceavtale

re serviceavtaler følger skreddersydde sjekklister som tilpasses hvert enkelt anlegg. Vi avdekker eventuelle feil og mangler, og gir deg en detaljert rapport med utførte oppgaver og kommentarer.
Varmeanlegg
 • Eksempler på punkter som utføres i en serviceavtale:
 • Kontroll av trykk på varmeanlegget

 • Rens av filter

 • Kontroll av ekspansjonskar og riktig lufttrykksverdier justeres

 • Kontroll av luftkomponenter

 • Skifte av bruks- og slitedeler ved intervaller

 • Kontroll og evnt. justering av frysepunkt på kuldebærervæsken til varmepumpen

 • Kontroll av verdier på sirkulasjonspumpe

 • Effekttap som følge av dårlig isolasjon

 • Sjekk etter lekkasjer

 • Rens av sluk

 • Kontroll av vakuumavgasser

Serviceavtale step-by-step

Befaring og kartlegging

En rørleggermester besøker stedet for å inspisere og kartlegge VVS-systemene nøye

Sjekkliste utarbeides

En omfattende sjekkliste utarbeides. Denne brukes ved utførelsen av service.

Tilbud sendes

Et skreddersydd tilbud for serviceavtalen utarbeides og sendes til kunden. Tilbudet inneholder en detaljert oversikt over hvilke tjenester som inkluderes i avtalen.

Tid avtales

Et passende tidspunkt for den årlige servicen og vedlikeholdet avtales med kunden

Service utføres

På avtalt tidspunkt utfører vi den årlige servicen og det nødvendige vedlikeholdet. Dette inkluderer testing av funksjonalitet, identifisering av potensielle problemer, utskifting av slitedeler osv

Utfylt sjekkliste sendes

Etter inspeksjonen fylles en rapport ut med funnene og arbeidet som ble utført under inspeksjonen. Denne rapporten sendes til kunden som dokumentasjon

Gjentas med jevne intervaller

Service- og vedlikeholdsavtalen fornyes årlig, og med jevne intervaller, sikrer vi kontinuerlig overvåking av VVS-systemene, samt opprettholdelse av optimal funksjonalitet og levetid

energieffektivitet og lønnsomhet

Vi fokuserer også på energieffektivitet når vi utfører arbeid iht. serviceavtaler. Vi søker løsninger for å redusere drifts- og vedlikeholdskostnader for anlegget ditt. Vi tilbyr også serviceavtaler for vannbehandling, inkludert legionellakontroll, væskeanalyse for drikkevann og varmeanlegg, frysepunktskontroll for kjølemedier og relaterte komponenter.

Ta kontakt på 48 29 84 73 eller på es@rorleggersentralen.no for et uforpliktende tilbud på en avtale skreddersydd for ditt behov.

Din partner for fremtiden

Rørlegger Sentralen AS er en seriøs, innovativ og markedsorientert mesterbedrift med dyktige rørleggere og 24 års erfaring.

Vi yter ”Service og kvalitet til avtalt tid” til alle våre kunder. Vi er en komplett VVS-leverandør som utfører alt innen rørservice, VVS-arbeid, rehabilitering og nyinstallasjoner.

Vår ekspertise omfatter alt innen rørarbeid, og vi besitter omfattende kompetanse innen komplette tekniske løsninger.

Rørlegger Sentralen har alle godkjenninger innen VVS-faget. Vi innehar sentral godkjenning, er en mesterbedrift, godkjent lærebedrift og miljøfyrtårnbedrift er godkjent bedrift i henhold til BVN-byggebransjens våtromsnorm.

BESTILL GRATIS BEFARING

Be om en kostnadsfri og uforpliktende befaring i dag. Fyll ut skjemaet nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg!

Last ned gratis sjekkliste for vedlikehold av VVS-anlegg her.

Les mer om Rammeavtale for Borettslag og Sameier her.