Rørleggersentralen logo
Search

24/7 Rørleggervakt: 23 03 54 00

Search

rammeavtale til næring

din partner for fremtiden

Som en del av vår produktportefølje, tilbyr vi fordelaktig rammeavtale innen VVS og rørservice til bedrifter, sameier og borettslag.

Kontakt oss for en gratis befaring, helt uforpliktende!

Rammeavtale

Hvorfor velge rørlegger sentralen?

Rørlegger Sentralen AS er en seriøs, innovativ og markedsorientert mesterbedrift med dyktige rørleggere og 24 års erfaring.

Vi yter ”Service og kvalitet til avtalt tid” til alle våre kunder. Vi er en komplett VVS-leverandør som utfører alt innen rørservice, VVS-arbeid, rehabilitering og nyinstallasjoner.

Rørlegger Sentralen har alle godkjenninger innen VVS-faget. Vi innehar sentral godkjenning, er en mesterbedrift, godkjent lærebedrift og miljøfyrtårnbedrift er godkjent bedrift i henhold til BVN-byggebransjens våtromsnorm.

Ring oss eller mail adrian@rorleggersentralen.no for tilbud på avtale!

enkelt for deg som styreleder

Å velge Rørlegger Sentralen gir deg tilgang til samlet ekspertise, erfarne fagfolk og umiddelbar hjelp når det trengs!

Har du jevnlig vedlikehold på dine rørtekniske installasjoner og kjennskap til deres tilstand?

Mange har dessverre ikke det. Regelmessig service og vedlikehold er avgjørende for å sikre energieffektivitet i varmeanlegget, optimere komfort og redusere vedlikeholdskostnader. Vi er her for å sikre at dine VVS-systemer fungerer optimalt. Dette tilbys gjennom en skreddersydd rammeavtale som inkluderer grundige VVS-inspeksjoner for å holde systemene i toppform.

Rammeavtale for borettslag og sameier

BEKYMRINGSFRI FREMTID

Vår rammeavtale er skreddersydd for å imøtekomme dine spesifikke behov og ønsker. Når du velger å inngå en rammeavtale med vårt firma, får du en pålitelig partner som tilbyr en rekke fordeler:

 • Solid økonomi: Vi har en solid økonomisk bakgrunn, noe som gir deg trygghet og tillit. Du kan stole på at vi oppfyller våre forpliktelser.
 • Garantert service og kvalitet: Vi garanterer at tjenestene våre leveres til avtalt tid og oppfyller høye kvalitetsstandarder. Du kan forvente pålitelig og profesjonell service hver gang.
 • Fullstendige dokumenter: Vi har alle nødvendige godkjenninger og dokumentasjon i orden, noe som gir deg fullstendig sikkerhet og overholdelse av loven.
 • Langsiktig partnerskap: Vi er her for å støtte deg også i fremtiden. Dette betyr at du kan dra nytte av den 5-årige garantien som “Lov om håndverkstjenester” gir deg i Norge når du inngår en avtale med oss.

Med våre skreddersydde rammeavtaler kan du forvente å få service, kvalitet og trygghet som varer.

fordeler med rammeavtale

 • Rabatterte priser på varer og tjenester, gjelder også for beboere
 • Prioritering av oppdrag og utrykninger, og rask oppmøte (foran «ikke-avtalekunder)
 • Årlig inspeksjon av VVS-utstyr i fellesanlegget
 • Ett fast kontaktpunkt å forholde seg til, med høy tilgjengelighet
 • En solid og profesjonell partner som kjenner VVS-anlegget og rutinene i bygningen
 • Avtalen gir også tilgang til vårt brede tverrfaglige spekter av underleverandører/partnere
Varmeanlegg

VVS-Inspeksjon step-by-step

Booking av tid

Før inspeksjonen gjennomføres, avtales en passende tidspunkt med kunden

Gjennomgang av bygget

Inkluderer vannforsyning, avløpssystemer, oppvarming, kjøling og eventuelle spesifikke systemer som er til stede.

Utarbeides rapport underveis

Under inspeksjonen utarbeider vi en sjekkliste som dokumenterer funnene og tilstanden til VVS-systemet

Rapport og anbefalinger

Service utføres Rapporten blir satt sammen med en detaljert oversikt over funnene og anbefalinger for nødvendige tiltak.

Ferdig rapport sendes

Den fullstendige rapporten blir sendt til kunden, som gir en omfattende oversikt over inspeksjonsfunnene og anbefalingene.

Utførelse av service

Etter kunden har gjennomgått rapporten og gitt sine ønsker, utfører våre rørleggere nødvendig service og reparasjoner basert på funnene.

tillegstjenester

Vi tilbyr også følgende tilleggstjenester som en del av vår rammeavtale. Omfanget og pris avtales basert på kundens størrelse og type VVS-anlegg:

 • Rørinspeksjon med kamera/Kamerainspeksjon av bunnledningen
 • Serviceavtale
  • Årlig/periodisk ettersyn og service på rør og VVS-utstyr
 • Overvåkning, alarmsentral og fjernstyring av varmeanlegg og tilsvarende VVS-installasjoner.
  • Tjenesten kan også utvides til full outsourcing av varmeanlegget inkludert utstyr, drift og vedlikehold
 • Rådgivning og konsulenttjenester
  • Støtte og bistand ifm. prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken samt utbedringsarbeider på VVS-anlegget, samt koordinering og håndtering av skadesaker ift. forsikringsselskap og andre instanser

referanser

5/5

Borettslaget jeg er styreleder for har et samarbeid med Rørleggersentralen AS. Både Ståle og Ole er helt super å støtte seg på når en har behov for råd og hjelp til vedlikehold av byggets VVS systemer.
Jeg kan varmt anbefale dem til alle som har behov for de tjenestene de tilbyr. De er flinke til å følge deg opp gjennom hele prosessen, og sørger for at du føler deg godt ivaretatt.
– Isak Sowe

4/5

Hos Sameiet Sørkedalsveien 5 ble det i dag gjennomført videofilming av soilrør, kontroll av bunnledning, full gjennomgang av røropplegg VVS og sentralfyr på fellesareal, samt kontroll av to leiligheter. Ole, Jesper og Tore var i gården i 3 timer, de er svært kunnskapsrike og løsningsorienterte ift våre utfordringer. 

Som styreleder lærte jeg svært mye av dem i dag. Praten gikk lett, humor og stor grad av service! Veldig bra! Jeg er svært glad for at vi har inngått rammeavtale med dere i RS!! Jeg har gjennom mange år vært i kontakt med mange rørleggere men “RS” er “high class”!!! ANBEFALES!!
 – Odd-Arvid Haga

Eksisterende kunde? Her kan du bestille VVS Inspeksjon