Rørleggersentralen logo
Søk

24/7 Rørleggervakt: 23 03 54 00

Søk

energibesparelser

Rammeavtale for borettslag og sameier

bærekraftig fremtid

Som en miljøfyrtårn-bedrift med dedikerte rørleggere og lang erfaring, er vi stolte av å kunne bidra til energibesparelser og bærekraftige løsninger for våre proffkunder og sameier/borettslag.

Ring oss for en gratis befaring, helt uforpliktende!

EIER ELLER DRIFTER DU ET BYGG SOM ER KLART FOR MODERNISERING?

vi vil gjerne høre fra deg!

kostnadsbesparelser og REDUSERT ENERGIFORBRUK

Oppgradering til moderne, energieffektive varme- og kjølesystemer reduserer energiforbruket betydelig. Reduserte strømregninger, forbedret komfort, mindre trekk, lengre levetid og økt verdi. Grønn rehabilitering er definitivt den riktige veien å gå når modernisering er nødvendig.

Energirenovering spiller en avgjørende rolle i arbeidet med å redusere klimagassutslipp, bevare ressurser og sikre en mer bærekraftig fremtid.

Investeringen betaler seg ned over tid gjennom reduserte energikostnader, forbedret komfort og en positiv innvirkning på miljøet. Det er en viktig del av overgangen til et mer bærekraftig og energieffektivt samfunn.

 

BESTILL GRATIS BEFARING

Har du spørsmål om hvordan vi kan hjelpe din bedrift eller sameie/borettslag med å spare energi og redusere kostnader? Vi står klare til å dele vår ekspertise!

Be om en kostnadsfri og uforpliktende befaring i dag!

Fyll ut skjemaet nedenfor, så vil vi ta kontakt med deg.

energioptimalisering i bygg

Som en sertifisert miljøfyrtårnbedrift er vi forpliktet til å ta del i å forme en mer bærekraftig fremtid. Gjennom å redusere energiforbruket i større bygninger, oppnår vi ikke bare energibesparelser for våre kunder, men vi beveger oss også i retning av et mer miljøvennlig samfunn.

De største gevinstene ligger ofte i utbedringer av energikilder og tilhørende komponenter

Energibesparelser oppnås ved å:

  • Kartlegge energitap
  • Skifte til mer energieffektiv oppvarming av tappevann og varme
  • Etterisolere rør
  • Oppgradere sirkulasjonspumper
  • m.m.
Varmeanlegg
Einar har bidratt i mange grønne rehabiliteringsprosjekter, og hjelper borettslag og sameier med kartlegging, prioriteringer og gjennomføring.
Einar Stubberud

dokumenterte energibesparelser

Varmtvannsforbruk utgjør en betydelig andel av det samlede strømforbruket. Dersom boligselskapet bruker eldre varmtvannsberedere, kan investering i nye beredere redusere varmetapet med opptil 50%.

Strømprisene svinger gjennom dagen. Gjennom intelligent styring av varmtvannsberederen, kan borettslag og sameier varme opp vannet når strømprisene er lavest. Hvis det er installert et system for termisk lagring av overskuddsvarme, kan det oppvarmede vannet benyttes når beboerne har behov for det – ofte når strømmen er dyrere.

DRIFT, VEDLIKEHOLD OG SERVICE AV VVS-ANLEGG

Hos Rørlegger Sentralen, tar vi sikte på å være den fortrukne samarbeidspartneren din når det kommer til drift, vedlikehold og service for rør- og sanitærsystemer, varme- og kjølesystemer, og brannvarslingssystemer i bygninger som du er involvert i drift eller har ansvar for.

Vi tilbyr vi fordelaktige service- og rammeavtaler innen VVS og rørservice til bedrifter, sameier og borettslag.

Ring oss på 23 03 54 00 eller send en mail til adrian@rorleggersentralen.no for tilbud på avtale!

Serviceavtale

FLEKSIBLE, INNOVATIVE OG KUNNSKAPSRIKE

Rørlegger Sentralen AS er en mesterbedrift med dyktige rørleggere og over 25 års erfaring.

Vår ekspertise omfatter alt innen rørarbeid, og vi besitter omfattende kompetanse innen komplette tekniske løsninger.