Rørleggersentralen logo
Søk

24/7 Rørleggervakt: 23 03 54 00

Søk

Montering av varmepumpe i borettslag og sameier

Spar penger på strøm

Varmepumpe i borettslag og sameier; Spar penger på strømregningen. Ifølge Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) vil strømprisene fortsette å øke i årene fremover.

For borettslag og sameier kan det derfor være en god løsning å bytte til en ny væske-vann- eller luft-vann-varmepumpe. Dette kan nemlig redusere strømutgiftene til oppvarming og varmtvann med inntil 70%, sammenlignet med helektrisk oppvarming.

 

5/5

Borettslaget jeg er styreleder for har et samarbeid med Rørleggersentralen AS. Både Ståle og Ole er helt super å støtte seg på når en har behov for råd og hjelp til vedlikehold av byggets VVS systemer.
Jeg kan varmt anbefale dem til alle som har behov for de tjenestene de tilbyr. De er flinke til å følge deg opp gjennom hele prosessen, og sørger for at du føler deg godt ivaretatt.
– Isak Sowe

4/5

Hos Sameiet Sørkedalsveien 5 ble det i dag gjennomført videofilming av soilrør, kontroll av bunnledning, full gjennomgang av røropplegg VVS og sentralfyr på fellesareal, samt kontroll av to leiligheter. Ole, Jesper og Tore var i gården i 3 timer, de er svært kunnskapsrike og løsningsorienterte ift våre utfordringer. 

Som styreleder lærte jeg svært mye av dem i dag. Praten gikk lett, humor og stor grad av service! Veldig bra! Jeg er svært glad for at vi har inngått rammeavtale med dere i RS!! Jeg har gjennom mange år vært i kontakt med mange rørleggere men «RS» er «high class»!!! ANBEFALES!!
 – Odd-Arvid Haga

Væske til vann varmepumpe i borettslag og sameier

Henter energi fra fjell, jord eller sjø via en væske som sirkulerer i en slange. Varmen overføres deretter til byggets radiatorer eller vannbårne varmesystem. Det er det beste alternativet hvis man er opptatt av energisparing, og gir lavere energibruk enn ved bruk av strøm. Norges astma- og allergiforbund anbefaler også vannbåren varme for et best mulig innemiljø.

 • Kan produsere varmtvann og er dermed et fulldekkende varmesystem
 • Mer effektiv enn luft-til-vann-varmepumpe ved lave ute-temperaturer
 • Levetid på inntil 25 år
Varmepumpe i borettslag og sameier

Luft til vann varmepumpe i borettslag og sameier

En luft-til-vann-varmepumpe kan være et godt alternativ for dere som allerede har vannbåren gulvvarme, radiatorer eller konvektorer. Enkelt forklart kan varmen fra lufta nemlig utnyttes til å varme opp bygget, via dens vannbårne varmesystemer. Denne typen bruker mindre energi enn ved bruk av strøm til oppvarming.

 • Kan produsere varmtvann og er dermed et fulldekkende varmesystem
 • Gir 2,5 til 3,5 ganger så mye varme som den strømmen du tilfører
 • Levetid på inntil 25 år

Kvalitetsleverandører

Vi leverer kun varmepumper fra kjente leverandører som produserer varmepumper av høy kvalitet med lang levetid:

 • Nibe
 • Thermia
 • Viessman
Einar Stubberud

enkelt for deg som styreleder

Å velge Rørlegger Sentralen gir deg tilgang til samlet ekspertise, erfarne fagfolk og umiddelbar hjelp når det trengs!

 

Ønsker dere mer informasjon?

Ta gjerne kontakt med oss om dere ønsker tilbud eller har spørsmål om luft-til-vann-varmepumpe i borettslag og sameier eller væske-til-vann-varmepumpe i borettslag og sameier.

Vi er stolte over å kunne tilby:

 • 100% Fornøydgaranti
 • Fremmøtegaranti
 • Kvalitetsgaranti
 • Gratis befaring

bærekraft

Ved å sørge for jevnlig service og vedlikehold av varmeanlegget, kan du ikke bare opprettholde komforten i bygningen, men også redusere energikostnader og miljøpåvirkning. 

Vi forstår viktigheten av å balansere komfort, energieffektivitet og bærekraft. Derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger som tar hensyn til ditt byggs spesifikke behov og miljømål. Sammen kan vi forme en mer miljøvennlig fremtid uten å gå på kompromiss med komforten.

Les mer: Varmeanlegg i borettslag og sameier

Rammeavtale for borettslag og sameier