Rørleggersentralen logo
Søk

24/7 Rørleggervakt: 23 03 54 00

Søk

bergvarme

bergvarme

Spar penger på strøm

På denne siden vil du lære om hvordan bergvarmesystemer fungerer, fordelene med å velge bergvarme for ditt hjem eller virksomhet, samt hvilke faktorer du bør vurdere før du installerer et bergvarmesystem. Enten du er nysgjerrig på bergvarme eller allerede vurderer å investere i denne bærekraftige oppvarmingsløsningen, er du på rett sted.

miljøvennlig løsning

Bergvarme er en miljøvennlig løsning som utnytter den naturlige varmen fra jorden for å opprettholde en jevn temperatur i hjemmet ditt året rundt. Med bergvarme kan du oppnå opptil 70% energibesparelse🌱 I tillegg gir Enova nå inntil 9 millioner kroner i støtte ved installasjon av varmesentraler og opptil 30% støtte til borettslag.

Bergvarme fordeler

  1. Miljøvennlig: Bergvarme utnytter en fornybar energikilde, jordens naturlige varme, og reduserer dermed behovet for fossilt brensel og klimagassutslipp.
  2. Lavere energikostnader: På lang sikt kan bergvarmesystemer bidra til betydelige besparelser på energiregningen, da de er svært energieffektive og krever minimalt med ekstern energi.
  3. Fleksibilitet: Bergvarme kan brukes til både oppvarming og kjøling av bygninger, noe som gjør det til en allsidig løsning som passer for forskjellige klimatiske forhold og bygningsbehov.
bergvarme

Sjekk hvor mye du kan spare

med bergvarmekalkulatoren

Novap har lansert en kalkulator hvor du kan sjekke hvor mye du sparer på å oppgradere til Bergvarme, samt hvor lang tilbakebetalingstiden vil være.

Sjekk ut: Bergvarme Kalkulator

5/5

Borettslaget jeg er styreleder for har et samarbeid med Rørleggersentralen AS. Både Ståle og Ole er helt super å støtte seg på når en har behov for råd og hjelp til vedlikehold av byggets VVS systemer.
Jeg kan varmt anbefale dem til alle som har behov for de tjenestene de tilbyr. De er flinke til å følge deg opp gjennom hele prosessen, og sørger for at du føler deg godt ivaretatt.
– Isak Sowe

4/5

Hos Sameiet Sørkedalsveien 5 ble det i dag gjennomført videofilming av soilrør, kontroll av bunnledning, full gjennomgang av røropplegg VVS og sentralfyr på fellesareal, samt kontroll av to leiligheter. Ole, Jesper og Tore var i gården i 3 timer, de er svært kunnskapsrike og løsningsorienterte ift våre utfordringer. 

Som styreleder lærte jeg svært mye av dem i dag. Praten gikk lett, humor og stor grad av service! Veldig bra! Jeg er svært glad for at vi har inngått rammeavtale med dere i RS!! Jeg har gjennom mange år vært i kontakt med mange rørleggere men «RS» er «high class»!!! ANBEFALES!!
 – Odd-Arvid Haga

Kvalitetsleverandører

Vi leverer kun varmepumper fra kjente leverandører som produserer varmepumper av høy kvalitet med lang levetid:

  • Nibe
  • Thermia
  • Viessman
Einar Stubberud

Ønsker dere mer informasjon?

Bruk kontaktskjema til venstre, eller kontakt oss på 23 03 54 00 eller send en e-post til post@rorleggersentralen hvis du har spørsmål / ønsker et tilbud på bergvarme🏡

Vi er stolte over å kunne tilby:

  • 100% Fornøydgaranti
  • Fremmøtegaranti
  • Kvalitetsgaranti
  • Gratis befaring

bærekraft

Ved å sørge for jevnlig service og vedlikehold av varmeanlegget, kan du ikke bare opprettholde komforten i bygningen, men også redusere energikostnader og miljøpåvirkning. 

Vi forstår viktigheten av å balansere komfort, energieffektivitet og bærekraft. Derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger som tar hensyn til ditt byggs spesifikke behov og miljømål. Sammen kan vi forme en mer miljøvennlig fremtid uten å gå på kompromiss med komforten.

Les også: Maksimer ytelsen til varmeanlegg!

Rammeavtale for borettslag og sameier

Andre gode artikler om bergvarme:

https://www.vvsforum.no/-bergvarme-gir-opp-til-70-prosent-energibesparelse.6663829-565808.html

https://vb.no/proff/rehabilitering/spar-penger-og-miljoe-med-bergvarme/

https://www.nibe.eu/no/kunnskapsbank/referanser