Rørleggersentralen logo
Search

24/7 Rørleggervakt: 23 03 54 00

Search

Åpne tette rør

Åpne tette rør selv med Plumber Avløpsåpner!

Har du opplevd at vannet ikke renner unna slik det skal, les om hvordan åpne tette rør. Tette sluk og avløp er ikke bare irriterende når man har vasket opp, eller er ferdig i dusjen. Slukene og avløpsrørene skal kunne ta unna en del vann dersom du har vannlekkasje, og det er derfor særdeles viktig at de til enhver tid er åpne og rene.

Kjenner du til Dovettregelen? Den sier at det bare er bæsj, tiss og dopapir som skal i do. Alt annet må unngås. Toalettet er nemlig ikke en søppelbøtte! Ikke hell fett og matrester, eller kast våtservietter og andre sanitærprodukter i avløpet.

Tette rør som skaper kaos nå?

Vi har døgnåpen rørleggervakt i Oslo og Viken.

Åpne tette rør med Plumber avløpsåpner

Dersom uhellet er ute, og sluket er tett og fullt av hår, fett og smuss, vil en avløpsåpner som Plumber kunne åpne tette rør. Plumber åpner tette rør, avløp, vannlåser og sluk meget effektivt. Svært høy egenvekt gjør at Plumber trenger raskt ned til blokkeringen. Avløpsåpneren er luktfri og kan brukes i alle sluk og avløp. Plumber fjerner vond lukt fra bakterievekst, og ved regelmessig rensing av rør og bruk vil den også rense rørene og motvirke tilgroing.

effektiv avløpsåpner tette rør
effektiv avløpsåpner tette rør

Ved delvis tette rør, eller som forebygging:

Bruk opptil 2,5 dl Plumber. La virke ca 30 min. Skyll godt med varmt vann for å åpne tette rør.

Ved tilstopping:

Bruk opptil 5 dl Plumber. La virke til avløpet er åpent. Skyll godt med varmt vann.

Plumber er vår egen merkevare og kjøpes kun hos Rørlegger Sentralen AS

Husk briller og hansker ved bruk!

Vedlikehold av rør

Rørene gror igjen over tid og på et tidspunkt er det så mye motstand, slik at papir og annet avfall, som ikke har noe i et toalett å gjøre, samler seg opp og danner blokkering.
Sørger man for å få utført periodisk vedlikeholdsspyling, så vil man både forlenge levetiden på rørene, og betraktelig minske risikoen for tett avløp.

Du slipper det ubehaget et tett avløp medfører, som i verste fall kan være at kloakk flyter opp i boligen. Ved å være proaktiv, å få utført en vedlikeholdsspyling, slipper du ikke minst kostnadene ved akutt utrykning og vannskader. Du holder også rottene unna, ved å holde rørene rene.

Åpne tette rør med Plumber

Plumber kan kjøpes hos oss i Lundliveien 11, eller direkte av en av våre rørleggere.

Ta kontakt på 23 03 54 00 for kjøp av Plumber eller bestilling av vedlikeholdsspyling for å være i forkant, eller høytrykkspyling hvis skaden allerede har skjedd.

Se våre referanser her