Rørleggersentralen logo
Søk

24/7 Rørleggervakt: 23 03 54 00

Søk

Hvorfor handle VVS-produkter via rørlegger?

Mange av oss sjekker priser på nett før vi handler, og som oftest er det gunstig, da man kan spare en god del. Men i vår bransje, rørleggerbransjen, er det ikke alltid så lurt å velge det rimeligste produktet du finner på nettet.

Hvorfor det? lurer du selvfølgelig på da.

Jo det kan vi forklare;

  • Vanntrykket – Rimelige produkter kjøpt på nett, er ofte ikke tilpasset norske forhold og vanntrykket vi har her i landet. Produktene vi leverer er Sintef-godkjent og vi garanterer at de oppfyller kravene til bruk ved norske forhold.
  • Ansvar – Når du skaffer produkter selv, er du selv ansvarlig for eventuelle mangler eller følgeskader knyttet til det leverte produktet.
  • Erfaring – Våre rørleggere har erfaring med montering av produkter vi går gode for, og som vi vet er bra nok. Vi har allerede luket ut produktene som ikke holder mål. Vi har foretatt kvalitetssikringen for deg!
  • Reklamasjonsrett – Dersom det skulle være noe feil med produktet vi har levert, er det vi som tar dette videre med vår leverandør, eventuelt direkte med produsenten. Vi håndterer reklamasjon og reparasjon. Kjøper du produktet selv, må du selv ordne opp i en evnt. reklamasjon, noe som erfaringsmessig kan være en møysommelig prosess.
  • Dokumentasjon – Vi har dokumentasjon på produktene vi leverer. Dokumentasjon med bekreftelse på hvilke standarder produktet er testet etter, samt en monteringsanvisning på nordisk språk. Leverer du produktet selv, er du også ansvarlig for å fremskaffe nødvendig dokumentasjon.

Du kan lese mer om dette emnet på nettsidene til skikkeligrørlegger.no