Rørleggersentralen logo
Search

24/7 Rørleggervakt: 23 03 54 00

Search

Viktigheten av vedlikeholdsspyling

PROBLEMER MED TETT RØR ELLER TETT AVLØP?

Etter en lang periode nå med mye fet og god mat, er det på tide å rette oppmerksomheten mot viktigheten av regelmessig vedlikeholdsspyling.

Den konstante tilførselen av fett, fettholdige matrester og matoljer, kan nemlig føre til uønskede avleiringer i avløpsrørene. Uavhengig om du heller fettet ut i vasken eller skyller det ned i toalettet, vil det til slutt ende opp i de samme rørene. På badet utgjør hår, hud og såperester den samme trusselen, og over tid gror rørene igjen og på et eller annet tidspunkt blir det så mye motstand at en akutt blokkering er uungåelig.

Viktigheten av vedlikeholdsspyling

Sørger man for å få utført periodisk vedlikeholdsspyling, så vil man både forlenge levetiden og betraktelig minske risikoen for tett avløp og det ubehag dette medfører, og ikke minst kostnadene ved akutt utrykning og vannskader.

Hva er vedlikeholdsspyling

Vårt firma utfører vedlikeholdsspyling hvor avløpet blir grundig rengjort med vann under høyt trykk (uten kjemikalier) med roterende dyse, og om nødvendig med varmt vann helt opp til 80 grader for å få løsnet fett.
Alle avløpsrørene i bygget kan om ønskelig renses med ovennevnte metode. Etter endt arbeid inspiseres avløpet med kamera frem til hovedledningen som tilhører kommunen.

Vedlikeholdsspyling er en velkjent metode både i Norge og andre land. Vårt firma har lang erfaring og gode referanser. Vi utfører kostnadsfri befaring i ditt sameie, borettslag eller næringsbygg.
Vi utfører vedlikeholdsspyling i bolig- og rekkehus, uansett antall boenheter.
Rørinspeksjon med utarbeidelse av tilstandsrapport anbefales om det foreligger tvil om rørenes tilstand.

Unngå ubehagelige opplevelser, bestill vedlikeholdsspyling nå!

3års garanti

Vi tilbyr 3 års garanti ved inngåelse av avtale om vedlikeholdsspyling, innenfor 3 års intervall. Det forutsettes at blokkering ikke skyldes fremmedlegemer i avløpet.

Les mer om vedlikeholdsspyling her

Se våre referanser her