Rørleggersentralen logo

24/7 Rørleggervakt: 23 03 54 00

Vedlikeholdsspyling av rør

Hold rør åpne

Sørger man for å få utført periodisk vedlikeholdsspyling, så vil man både forlenge levetiden og betraktelig minske risikoen for tett avløp.

Ring oss!

Tett rør innvendig

Vedlikeholdsspyling av rør

5/5

Kort responstid på telefon, og hyggelig og informativ ansatt (Tore) tok i mot oppdraget. Trengte spyling av avløp kjøkken og Gunnar og Stian kom neste morgen til avtalt tid og jobbet kjapt og effektiv. Før de ankom ble jeg holdt informert om forventet ankomsttid. Veldig fornøyd og anbefaler dem på det varmeste. Har lagret dem i kontaktlisten på mobilen.
– Kristin Reuterdahl

5/5

Enkelt å bestille oppdrag, veldig god oppfølging fra Kundesenter.
Rørleggeren jeg fikk var meget dyktig, han var hyggelig, løsningsorientert og effektiv.
Regningen i etterkant var heller ikke avskrekkende.
Jeg vil benytte Rørlegger Sentralen AS også neste gang jeg trenger rørleggerhjelp 🙂
 – Jens Aanerud

Hvorfor Vedlikeholdsspyling

Visste du at avløpsrørene dine har godt av vedlikeholdsspyling nå og da? Avløpsrørene krever også vedlikehold, da rørene over tid bygger opp avleiringer fra fett på kjøkkenet, samt hår og såperester på badet o.l.

Rørene gror igjen over tid og på et tidspunkt er det så mye motstand, slik at papir og annet avfall, som ikke har noe i et toalett å gjøre, samler seg opp og danner blokkering.
Sørger man for å få utført periodisk vedlikeholdsspyling, så vil man både forlenge levetiden og betraktelig minske risikoen for tett avløp.

Du slipper det ubehaget et tett avløp medfører, som i verste fall kan være at kloakk flyter opp i boligen. Ved å være proaktiv slipper du ikke minst kostnadene ved akutt utrykning og vannskader. Du holder også rottene unna, ved å holde rørene rene.

3 års garanti på vedlikeholdsspyling

3 års garanti

Vi tilbyr 3 års garanti ved inngåelse av avtale om vedlikeholdsspyling, innenfor 3 års intervall. Det forutsettes at blokkering ikke skyldes fremmedlegemer i avløpet.

Vi utfører vedlikeholdsspyling av rør

Vårt firma utfører spyling hvor avløpet blir grundig rengjort med vann under høyt trykk. Vi bruker ikke kjemikalier, men som nevnt høyt trykk og en roterende dyse, og om nødvendig med varmt vann helt opp til 80 grader for å få løsnet fett og avleiringer. Alle avløpsrørene i bygget kan om ønskelig renses med ovennevnte metode. Etter endt arbeid inspiseres avløpet med kamera frem til hovedledningen som tilhører kommunen.

Hvorfor Rørlegger Sentralen?

Vedlikeholdsspyling er en velkjent metode både i Norge og andre land. Vårt firma har lang erfaring og gode referanser. Vi utfører kostnadsfri befaring i ditt sameie, borettslag eller næringsbygg.
Vi utfører vedlikeholdsspyling i bolig- og rekkehus, uansett antall boenheter.
Rørinspeksjon med utarbeidelse av tilstandsrapport anbefales om det foreligger tvil om rørenes tilstand.