Rørleggersentralen logo
Search

24/7 Rørleggervakt: 23 03 54 00

Search

Inngå rammeavtale? Dette bør du se etter!

 

Hva er en rammeavtale?

En rammeavtale er en avtale mellom en oppdragsgiver og en leverandør, og har til formål å fastsette vilkårene for de avrop/bestillinger som skal gjøres i løpet av en bestemt periode, på et gitt område.

En rammeavtale er en trygghet for styret, beboerne og ikke minst vvs-anlegget. Avtalen er med på å sikre driften av oppdragsgivers vvs-anlegg, og forenkler og reduserer arbeidet knyttet til en anskaffelse. Fordi rør og VVS-utstyr jevnlig trenger ettersyn, samt at godt vedlikehold gir lengre levetid og reduserer risikoen for driftsavbrudd, anbefaler vi alle sameier og borettslag å inngå en rammeavtale.

Se etter fire enkle ting!

Når du skal ta en beslutning på hvilket firma du skal inngå et samarbeid med, anbefaler vi å se etter følgende ting:

 • 24-timers døgnservice

  Når uhellet først er ute, er det lurt å ha et firma du kan kontakte som er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Rørlegger Sentralen har siden oppstarten i 1999 tilbudt 24-timers døgnvakt, og er kjent for rask responstid hele døgnet. Ved behov for høytrykkspyling eller andre tjenester fra spyleavdelingen, vil du bli satt over til vår vakthavende på spyleavdelingen. Du trenger med andre ord ikke være engstelig for å ringe oss, uansett når på døgnet, eller når på året det måtte være. Hverken ved akutt behov for rørlegger, eller spylebil.

 • Garantier

  Når man først skal legge inn penger i et arbeid er det viktig at man ender opp fornøyd! Hvor ofte har du ikke følt at du er misfornøyd med et arbeid, og likevel må betale for det? Eller at du sitter og venter på en håndverker som aldri dukker opp som avtalt?
  Vi i Rørlegger Sentralen har funnet opp Frammøtegarantien; som kort fortalt betyr at vi kommer til det tidspunktet vi har avtalt. Vi har også Kvalitets- og fornøydgaranti; som innebærer at vi garanterer at alt vårt arbeid er fagmessig korrekt utført i henhold til sanitærreglement og gjeldende forskrifter.

 • Se på godkjenningsmerkene!

  Det finnes flere godkjenningsmerker der ute som viser hvilke områder man er godkjent for å operere i, og ofte kreves det en tilleggsutdannelse for å oppnå disse.
  Våre godkjenningsmerker viser hvilke kvalifikasjoner vi innehar, de står for seriøsitet, samt at de gir deg som kunde en god trygghet når du velger Rørlegger Sentralen til å utføre dine oppdrag! Les mer om våre godkjenningsmerker her!

 • Ikke velg en døgnflue

  Ved valg av samarbeidspartner, er det viktig å velge et firma som har lang og god erfaring i bransjen. Grunnen til dette er at hvis såfremt det er feil eller mangler på utført arbeid eller materiell, så kan du gjøre gjeldende krav pga feil/mangel, i 5 år i følge håndverkertjenesteloven, og da er det en fordel å ha brukt et firma som er der også i fremtiden.
  Rørlegger Sentralen med sine over 20 år i bransjen, har planer om ihvertfall 20 år til!

Rammeavtale med Rørlegger Sentralen


VVS-inspeksjonen

En av fordelene med rammeavtalen vårt firma tilbyr, er den årlige VVS-inspeksjonen som blir utført av en av våre rørleggermestere. VVS-inspeksjonen er en visuell kontroll av fellesanlegget og det antall boenheter som rammeavtalen beskriver. Vi ser etter åpenbare feil og mangler på røranlegget, og kommer med anbefalinger, forslag og utbedringer som bør gjøres. Vi ser også på anleggets isolasjon, materialtype, alder, klamring osv. Deres kontaktperson vil motta en rapport etter endt VVS-inspeksjon.

Reduser vedlikeholdskostnadene

Jevnlig service og vedlikehold er viktig for blant annet å sikre maksimal energiutnyttelse på varmeanlegget. Dette bidrar til optimalisering av komfort, nytte og drift, samtidig som kostnadene til vedlikehold reduseres.

Fordeler

Ved å inngå en rammeavtale med Rørlegger Sentralen, gir vi deg som kunde, garantert responstid og prioritert plass ved oppdrag og akutte hendelser. Du vil få en seriøs og profesjonell partner med god kjennskap til VVS-anlegget og bygningen(e) hos dere. Rabatterte priser på varer og tjenester, både på rørlegger- og spyleavdelingen vår, dette gjelder også for beboerne.

Nøkkeltjeneste

Vi tilbyr nøkkeltjeneste inkludert for våre rammeavtalekunder. Det innebærer at vi har mulighet til å låse oss inn i fellesanlegget og andre steder vi har fått tilgang til, uten at vaktmester eller noen fra styret behøver å være til stede. Vi forstår viktigheten av at styremedlemmer har en jobb utenom styreverv, og ikke alltid har mulighet til å ta fri for å møte rørleggeren.

Service og kvalitet til avtalt tid

Vi har alltid hatt som mål å yte service og kvalitet til avtalt tid til alle våre kunder. Dette garanterer vi, og våre garantier kan du som sagt lese mer om på siden som omhandler våre garantier.

 

Er du interessert i å inngå en rammeavtale, eller høre mer om hva vi kan tilby? Kontakt oss på 23 03 54 00 eller på post@rorleggersentralen.no