Rørleggersentralen logo
Søk

24/7 Rørleggervakt: 23 03 54 00

Søk

Hva betyr godkjenningsmerkene?

Har du noen gang lurt på hva denne rekken med merker betyr? Flere av disse godkjenningsmerkene viser hvilke kvalifikasjoner vi innehar, de står for seriøsitet, samt at de gir deg som kunde en god trygghet når du velger Rørlegger Sentralen til å utføre dine oppdrag! Klikk på hver tittel for å lese mer!

Her er godkjenningsmerkene våre:

MESTERBEDRIFT:

Mesterutdanning er en tilleggsutdanning. Den/De som har mesterbrev og som forsømmer sitt yrke kan miste tittelen/retten til å kalle seg mester. Dette er en trygghet for kunden, slik at kunden kan være sikker på at arbeidet blir utført etter gjeldende lover og forskrifter.

RØRENTREPRENØRENE NORGE:

Vi er medlem av Rørentreprenørene Norge. Som medlem blir man en del av et bransjefellesskap. En sterk bransjeforening har stor påvirkningskraft og fungerer som et troverdig talerør overfor myndigheter, politikere, oppdragsgivere og kunder.

GODKJENT LÆREBEDRIFT:

Lærebedriftene gir ungdommer og voksne mulighet til å fullføre en fagutdannelse, og de ivaretar dermed en svært viktig samfunnsoppgave. Det stilles krav til at bedriften har kapasitet og kompetanse til å tilby opplæring til lærlinger. For å bruke merket, må bedriftene ha minst en løpende lærekontrakt.

BYGGEBRANSJENS VÅTROMSNORM:

Vi er godkjent våtromsbedrift i henhold til byggebransjens våtromsnorm. Byggebransjens våtromsnorm (BVN) er et verktøy for å planlegge og utføre arbeid i våtrom. BVN ligger tilgjengelig for abonnenter på internett. BVN er utviklet av bransjen selv ved Fagrådet for våtrom (FFV).

SENTRAL GODKJENNING:

Vårt foretak er gitt følgende sentrale godkjenning: Søker (for alle typer tiltak) i tiltaksklasse 1, Prosjektering av Sanitærinstallasjoner i tiltaksklasse 1, Utførelse av Sanitærinstallasjoner i tiltaksklasse 2. ( For mer informasjon se: https://sgregister.dibk.no/ ).

VVS EKSPERTEN:

En landsdekkende rørleggerkjede, med over 300 medlemmer, som gir gode avtaler med våre leverandører, og sørger for faglig påfyll og oppdateringer. Rørlegger Sentralen AS er medlem av VVS Eksperten.

STARTBANK:

StartBANK er en database som betyr at leverandørene i bygg- og anleggsbransjen slipper å levere samme dokumentasjon gang på gang. StartBANK henter informasjon fra offentlige registre, blant annet Skatteetaten. Leverandørene kan oppgi StartBANK-ID og slippe å sende dokumentasjon i hver enkelt konkurranse. I tillegg vil også informasjonen holdes oppdatert.

MILJØFYRTÅRN:

Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Sertifikatet er anerkjent av myndighetene ved offentlige innkjøp. Virksomhetene oppfyller krav og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og bedre arbeidsmiljø. Kunder forventer i større grad at bedrifter tar bærekraftansvar. Vi i Rørlegger Sentralen er miljøfyrtårn-sertifisert og tar arbeidsmiljø og ytre miljø på alvor. Det handler om vårt samfunnsansvar, vårt omdømme og vår troverdighet. Vi skal være en bedrift som tilbyr miljøvennlige løsninger!

NOVAPGODKJENT FORHANDLER:

Norsk Varmepumpeforening er en uavhengig interesseorganisasjon som arbeider for økt anvendelse av varmepumper i det norske energisystemet. Rørlegger Sentralen AS er Novapgodkjent forhandler, og du som forbruker kan føle deg ekstra trygg når du bestiller varmepumpe av oss. Les også mer om varmepumper her.

Godkjenningsmerker