Rørleggersentralen logo
Search

24/7 Rørleggervakt: 23 03 54 00

Search

Service- og vedlikeholdsavtale gir trygghet og forutsigbare kostnader

Rørlegger Sentralen AS, tilbyr skreddersydde serviceavtaler og vedlikeholdsavtaler som sikrer trygg og pålitelig drift av rørsystemene til kundene våre. Med et bredt spekter av tjenester og ekspertise innen rørleggerarbeid, har vi opparbeidet oss et renommé som en pålitelig samarbeidspartner for både privatpersoner og bedrifter.

Ekspertise og erfaring fra kvalifiserte rørleggermestere 

En serviceavtale fra Rørlegger Sentralen gir kundene muligheten til å få utført jevnlig vedlikehold av sine rørtekniske anlegg, samtidig som de drar nytte av ekspertise og erfaring fra våre kvalifiserte rørleggere og rørleggermestere. Disse avtalene kan tilpasses ulike kundetyper, inkludert boliger, kontorer, industrielle anlegg og offentlige bygninger. Vi jobber tett med hver enkelt kunde for å forstå deres spesifikke behov og utvikle en serviceplan som er skreddersydd for å opprettholde effektivitet og driftssikkerhet.

Gjennom regelmessig vedlikehold og inspeksjoner identifiserer våre eksperter potensielle problemer før de eskalerer til kostbare eller ødeleggende situasjoner. Dette kan inkludere lekkasjer, tette avløp, trykkfall, tette filtere eller andre problemer som kan påvirke rørsystemets ytelse og integritet. Ved å fange opp og løse disse problemene tidlig, sparer kundene både tid og penger på fremtidige reparasjoner eller erstatninger.

 

Regelmessig vedlikehold for effektivitet og driftssikkerhet

Våre serviceavtaler har en fleksibel tilnærming når det gjelder vedlikeholdsfrekvens. Avhengig av kundens behov og rørsystemets kompleksitet, kan avtalene tilpasses årlig, halvårlig eller kvartalsvis vedlikehold. Dette sikrer at rørsystemene holdes i optimal stand gjennom hele året.

“Vi forstår at hvert rørsystem er unikt, og at det ikke finnes en universell tilnærming når det gjelder vedlikehold. Derfor tilbyr vi skreddersydde serviceavtaler som tar hensyn til kundenes individuelle behov. Vårt erfarne og dyktige team av rørleggere har ekspertise innen ulike installasjoner, og er klare til å sikre at kundene opprettholder en pålitelig og effektiv drift av sine rørsystemer” sier Rørleggermester Einar Stubberud, salgsleder i Rørlegger Sentralen. 

 

Vedlikeholdsavtale med Rørlegger Sentralen kan redusere nedetid

Med våre avtaler kan kundene være trygge på at deres rørtekniske anlegg blir ivaretatt av fagfolk med lang erfaring og kompetanse. Ved å inngå en serviceavtale med oss, kan kundene fokusere på sin kjernevirksomhet, vel vitende om at deres rørsystemer blir tatt hånd om av pålitelige eksperter.

 

Inkluderte tjenester: Hva du kan forvente fra vår serviceavtale:

 • Kontroll av trykk på varmeanlegget
 • Rens av filter

 • Kontroll av ekspansjonskar og riktig lufttrykksverdier justeres

 • Kontroll av luftkomponenter

 • Skifte av bruks- og slitedeler ved intervaller

 • Kontroll og evnt. justering av frysepunkt på kuldebærervæsken til varmepumpen

 • Kontroll av verdier på sirkulasjonspumpe

 • Effekttap som følge av dårlig isolasjon

 • Sjekk etter lekkasjer

 • Rens av sluk

 • Kontroll av vakuumavgasser
 

For mer informasjon om våre skreddersydde serviceavtaler og hvordan vi kan hjelpe deg med å sikre trygg og pålitelig drift av rørsystemene dine, ring oss på 23 03 54 00.

Les mer om Service- og Vedlikeholdsavtaler for Borettslag og Sameier og for Næring

 

Vedlikeholdsavtale Serviceavtale