Rørleggersentralen logo
Søk

24/7 Rørleggervakt: 23 03 54 00

Søk

Høytrykksspyling

Åpne tette rør med høytrykkspyling

Har du problemer med rørene eller ser at det begynner å bli et problem, kontakt oss og vi kommer med spylebilen

Ring oss!

5/5

Kort responstid på telefon, og hyggelig og informativ ansatt (Tore) tok i mot oppdraget. Trengte spyling av avløp kjøkken og Gunnar og Stian kom neste morgen til avtalt tid og jobbet kjapt og effektiv. Før de ankom ble jeg holdt informert om forventet ankomsttid. Veldig fornøyd og anbefaler dem på det varmeste. Har lagret dem i kontaktlisten på mobilen.
– Kristin Reuterdahl

5/5

Meget hyggelige og behjelpelige med å løse et problem med et toalett samme dag.
 – Margrethe Lund Bergersen

Hva er høytrykkspyling?

Rørlegger Sentralen AS tilbyr, under navnet HøytrykkSentralen, høytrykkspyling av rør og staking av tette rør og avløp i Oslo og omegn.

Vi opplever ofte at smuss, avleiringer og rester av såpe, fett, rust og håravfall fører til at rørene tilstoppes. I andre tilfeller kan en høre klukkelyder i rør, eller man kan oppleve å få kloakk som flyter opp. I disse tilfellene må høytrykkspyling til for å fjerne tilstoppingen og rengjøre rørene.

Dette utføres fra en spesialutrustet spylebil med lang rekkevidde, for tilgang i både hus, leiligheter og industribygg. Vår spylebil er moderne og innehar alle funksjonaliteter som kreves. Det være seg for å fjerne oppståtte blokkeringer eller rense tilstoppede rør og avløp.

HØYTRYKKSPYLING AV RØR

Tilkall oss hvis du har problemer med: Tett avløp, tett sluk på bad, tette rør, tett toalett, tett do, tett dusjsluk, tett vask, tett vannlås, tette ledninger eller vannet renner ikke ned. Vi spyler også tette taknedløp og takrenner.

Vi forutsetter tilgang til stakepunkt som stakeluke, sluk eller lignende.

Vi presiserer at en høytrykkspyling ikke er en garanti for at blokkeringen fjernes, da tett avløp kan skyldes rørbrudd og lignende. Ny blokkering kan også oppstå selv om blokkeringen fjernes av oss i HøytrykkSentralen. Dette kan skyldes feil på røret, og/eller at et fremmedlegeme bare har flyttet seg internt i røret. Ny blokkering som oppstår innen kort tid, kan skyldes slike feil/mangler og kan kun oppdages ved hjelp av rørinspeksjon (se egen oppdragsbeskrivelse).

tette rør
Rørlegger Oslo

24-TIMERS DØGNVAKT

Vi har 24-timers døgnvakt på høytrykkspyling av rør og avløp, så ring oss på telefonnummer 23 03 54 04 når som helst på døgnet, hele året for spørre om å spyle rør pris, eller bestilling av oppdrag.

Ønsker dere mer informasjon?

Ta gjerne kontakt med oss om dere ønsker tilbud eller har spørsmål om våre rammeavtaler.

Vi er stolte over å kunne tilby:

  • 100% Fornøydgaranti
  • Fremmøtegaranti
  • Kvalitetsgaranti

Be om et kostnadsfritt og uforpliktende tilbud i dag. Fyll ut skjemaet, så vil vi ta kontakt med deg!