Rørleggersentralen logo
Search

24/7 Rørleggervakt: 23 03 54 00

Search

Fra rørleggerlærling til salgsleder

Rørleggerbransjen i Norge har lenge vært en ryggrad for bygge- og vedlikeholdssektoren. Denne bransjen gir mennesker muligheten til å vokse og utvikle seg. Einar Stubberud er et strålende eksempel på en person som har tatt denne muligheten og løpt med den. Han startet som lærling her i Rørlegger Sentralen i 2016, og har siden den gang gjort en bemerkelsesverdig karriere, som kulminerte med hans mesterbrev i mai 2023 og opptaket i Oslo Rørleggerlaug i oktober samme år.

Ble rørleggerlærling i 2016

Einar Stubberud begynte sin reise i rørleggerbransjen som lærling i 2016, og hans engasjement og dyktighet ble raskt lagt merke til. I mai 2020 mottok han sitt svennebrev, som anerkjente hans fullførte opplæring og kvalifikasjoner som rørlegger. Etter å ha oppnådd denne milepælen, tok Stubberud ytterligere ansvar og ble valgt som klubbformann for Rørlegger Sentralen, en posisjon han hadde i to år fra 2020. Som klubbformann tok han på seg oppgaven med å representere og ivareta interessene til rørleggerne på en utmerket måte.

Klubbformann, via rørleggerbas til leder

Etter sin tid som klubbformann, fortsatte Stubberud sin stigning i bransjen. Fra april 2021 var han rørlegger bas, og han fortsatte å demonstrere sin dedikasjon og kompetanse. Basrollen ga ham muligheten til å lede team og prosjekter, og han viste seg å være en dyktig leder og organisator.

I desember 2022 tok karrieren hans en ny vending, da han ble utnevnt til leder for VVS-inspeksjoner og serviceavtaler. I denne rollen har Stubberud hatt ansvaret for å sikre at Rørlegger Sentralen leverer høykvalitets VVS-inspeksjoner og serviceavtaler til kundene. Hans forståelse av bransjen og hans evne til å håndtere komplekse oppgaver, har gjort ham til en uunnværlig ressurs i organisasjonen.

Imponerende prestasjon

Som om det ikke var nok, tok Einar Stubberud enda et stort skritt i sin karriere i juli 2023, da han ble utnevnt til salgsleder. Dette er en imponerende prestasjon, da det viser hans allsidighet og evne til å tilpasse seg ulike aspekter av rørleggerbransjen. Han har nå ansvaret for å lede salgsavdelingen, og sikre vekst og suksess i dette viktige forretningsområdet.

Rørleggermester

Mai 2023 var en spesiell måned for Einar Stubberud, da han mottok sitt mesterbrev som rørlegger. Dette er en prestisjefylt tittel, som kun tildeles de mest erfarne og kompetente rørleggerne. Stubberuds mesterbrev var en anerkjennelse av hans lange reise i rørleggerbransjen og hans bemerkelsesverdige ferdigheter.

Til slutt, i oktober 2023, ble Einar Stubberud tatt opp i Oslo Rørleggerlaug, en høythengende organisasjon som samler de mest kvalifiserte og erfarne rørleggerne i området. Dette opptaket er et tydelig bevis på Stubberuds eksepsjonelle innsats og anerkjennelse i bransjen.

Rollemodell med inspirerende historie

Einar Stubberuds historie er en inspirasjon for alle som vurderer en karriere i rørleggerbransjen. Han begynte som lærling og arbeidet seg opp gjennom rangene, tok på seg stadig større ansvar, og demonstrerte en utrolig arbeidsmoral og ferdigheter. Hans reise viser at med dedikasjon, hardt arbeid og lidenskap for faget, kan man oppnå stor suksess i rørleggerbransjen. 

Einar Stubberud er en ekte rollemodell for alle som ønsker å følge i hans fotspor. Stubberuds historie viser at i Rørlegger Sentralen AS, er det muligheter for å stige i gradene, som vi sier.