VEDLIKEHOLDSSPYLING

Hvorfor vedlikeholdsspyling?

Rørene gror igjen over tid og på et tidspunkt er det så mye motstand, slik at papir og annet avfall, som ikke har noe i et toalett å gjøre, samler seg opp og danner blokkering.
Sørger man for å få utført periodisk vedlikeholdsspyling, så vil man både forlenge levetiden og betraktelig minske risikoen for tett avløp.

Du slipper det ubehaget et tett avløp medfører, som i verste fall kan være at kloakk flyter opp i boligen. Ved å være proaktiv slipper du ikke minst kostnadene ved akutt utrykning og vannskader. Du holder også rottene unna, ved å holde rørene rene.

Høytrykkspyling Oslo

Visste du at avløpsrørene dine har godt av vedlikeholdsspyling nå og da? Avløpsrørene krever også vedlikehold, da rørene over tid bygger opp avleiringer fra fett på kjøkkenet, samt hår og såperester på badet o.l.

3års garanti

Vi tilbyr 3 års garanti ved inngåelse av avtale om vedlikeholdsspyling, innenfor 3 års intervall. Det forutsettes at blokkering ikke skyldes fremmedlegemer i avløpet.

Vedlikeholdsspyling

Vårt firma utfører spyling hvor avløpet blir grundig rengjort med vann under høyt trykk. Vi bruker ikke kjemikalier, men som nevnt høyt trykk og en roterende dyse, og om nødvendig med varmt vann helt opp til 80 grader for å få løsnet fett og avleiringer. Alle avløpsrørene i bygget kan om ønskelig renses med ovennevnte metode. Etter endt arbeid inspiseres avløpet med kamera frem til hovedledningen som tilhører kommunen.

Vedlikeholdsspyling er en velkjent metode både i Norge og andre land. Vårt firma har lang erfaring og gode referanser. Vi utfører kostnadsfri befaring i ditt sameie, borettslag eller næringsbygg.
Vi utfører vedlikeholdsspyling i bolig- og rekkehus, uansett antall boenheter.
Rørinspeksjon med utarbeidelse av tilstandsrapport anbefales om det foreligger tvil om rørenes tilstand.

Les om konsekvenser av fett i avløpet her

Høytrykkspyling Oslo

VI KAN OGSÅ HJELPE MED