Tømming av fettutskiller

Tømming, kontroll og drift av fettutskiller

Behov for tømming av fettutskiller? Vi tilbyr fordelaktige tømmeavtaler for bedrifter, sameier og borettslag.

Ring oss i dag for uforpliktende tilbud! Eller kontakt oss her

FETTUTSKILLER

Behov for tømming av fettutskiller? – Tømmeavtale med Rørlegger Sentralen AS

Rørlegger Sentralen tømmer og rengjør din fettutskiller. Vi tilbyr fordelaktige tømmeavtaler for bedrifter, sameier og borettslag. Vi sørger for at dere følger de regler som er pålagt, og sender kopi av tømme- og inspeksjonsrapporter til kommunen etter hver tømming.

Fettutskilleren skal tømmes når 15% av det totale våtvolum utgjør fett. Slurver du med tømming av fettutskilleren kan det føre til tette avløpsrør og kloakk som slår tilbake. Dette har man ikke lyst til.

Vår tankbil har stort tankvolum, vanntanker og kraftig høytrykksspylerutstyr. Vi sørger med dette for at fettutskilleren deres blir både tømt og rengjort.

Vi tar på oss gjerne ansvaret for din fettutskiller. Send oss en mail eller kontakt oss på 23 03 54 00 om du ønsker tilbud på avtale.

Hva er en fettutskiller?

Fett er lettere enn vann, og når du heller fettholdig vann i avløpet, vil en fettutskiller separere fett og vann. Fettet vil flyte opp til overflaten og holdes tilbake, mens vannet renner videre ut i avløpsrøret. Virksomheter som produserer eller serverer mat, må ha fettutskiller. Denne må tømmes regelmessig, og kravet er minst 4 ganger per år (avhenger fra kommune til kommune).

Du som eier er pålagt å ha drifts- og vedlikeholdsavtale for tømming av fettutskiller. Fettutskilleren skal være registrert hos kommunen eller fylkesmannen. Innstalerer du ny fettutskiller kan du registrere denne hos Oslo Kommune på dette skjemaet.

«Fettet vi henter blir ikke bare brent i ovner, men omdannes til biodiesel for en grønnere hverdag.»

VI KAN OGSÅ HJELPE MED