HØYTRYKKSPYLING

Rørlegger Sentralen AS tilbyr, under navnet Høytrykk Sentralen, høytrykksspyling av rør og staking av tette rør og avløp.

Vi opplever ofte at smuss, avleiringer og rester av såpe, fett, rust og håravfall fører til at rørene tilstoppes. I andre tilfeller kan en høre klukkelyder i rør, eller man kan oppleve å få kloakk som flyter opp. I disse tilfellene må høytrykkspyling til for å fjerne tilstoppingen og rengjøre rørene.

Høytrykkspyling utføres fra en spesialutrustet spylebil med lang rekkevidde, for tilgang i både hus, leiligheter og industribygg. Vår spylebil er moderne og innehar alle funksjonaliteter som kreves. Det være seg for å fjerne oppståtte blokkeringer eller rense tilstoppede rør og avløp.

Rørlegger Oslo

Høytrykksspyling av rør

Høytrykksspyling utføres med vår moderne spylebil. Tilkall oss hvis du har problemer med: Tett avløp, tett sluk på bad, tette rør, tett toalett, tett do, tett dusjsluk, tett vask, tett vannlås, tette ledninger eller vannet renner ikke ned. Vi spyler også tette taknedløp og takrenner.

Vi forutsetter tilgang til stakepunkt som stakeluke, sluk eller lignende.

Vi presiserer at en høytrykkspyling ikke er en garanti for at blokkeringen fjernes, da tett avløp kan skyldes rørbrudd og lignende. Ny blokkering kan også oppstå selv om blokkeringen fjernes av oss i HøytrykkSentralen. Dette kan skyldes feil på røret, og/eller at et fremmedlegeme bare har flyttet seg internt i røret. Ny blokkering som oppstår innen kort tid, kan skyldes slike feil/mangler og kan kun oppdages ved hjelp av rørinspeksjon (se egen oppdragsbeskrivelse).

Forsikring

Akutte blokkeringer og vannlekkasjer dekkes av forsikringen, så sant man har forsikring.

24-timers døgnvakt

Vi har 24-timers døgnvakt på høytrykkspyling av rør og avløp, så ring oss på telefonnummer 23 03 54 04 når som helst på døgnet, hele året for bestilling av oppdrag.

Se også vår egen side hos VVS Eksperten 

VI KAN OGSÅ HJELPE MED