Rørleggeroppdrag

I Rørlegger Sentralen AS bestreber vi å levere Service og Kvalitet til Avtalt Tid, til alle våre kunder. Det betyr at vi kommer til det tidspunktet vi i fellesskap har blitt enige om.

Vi utfører stort sett alle rørleggertjenester, og et oppdrag kan gå ut på å skifte kjøkkenkran, dusjarmatur, reparasjon eller bytte av alt av VVS-utstyr. Noe mer omfattende oppdrag kan være levering og montering av varmtvannsberedere, radiatorer og dusjkabinett for å nevne noe.

Ellers monterer, installerer og reparerer vi sanitær-, varme- og røranlegg, installerer vann- og avløpsrør, monterer og installerer ledningsnett, utstyr og armatur i sanitæranlegg, og vannbårne varmeanlegg.

Rørlegger Oslo - Rørlegger Sentralen AS

Rørleggertjenester

Rørlegger Sentralen er en mesterbedrift med lang erfaring og dyktige rørleggere. Vi utfører oppdrag etter medgått tid og materiell. For oss er dette rutinemessige servicerørlegger oppdrag, som vi utfører daglig. Vi utfører mer enn 5.000 rørleggeroppdrag per år.

Sjekk at vi har tilgang til stoppekraner og at disse holder tett før vi kommer, slik at unødvendig tid for å lokalisere disse unngås.

Du bør ha egne stoppekraner til ditt VVS-anlegg. Har du ikke det, kan du kontakte oss, så kommer vi og installerer det hos deg!

Kontakt oss gjerne på telefon 23 03 54 00 mellom kl 08.00-16.00 hvis du har ytterligere spørsmål .

Vi tilbyr blant annet følgende rørleggertjenester:
 • VVS-arbeid; Varme-, Ventilasjons- og Sanitærteknikk. Vi utfører stort sett alle typer VVS-oppdrag
 • Rørservice, utskiftning/rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd, rørinspeksjon, høytrykkspyling, staking og rensing av tette rør, graving av vann- og avløpsledninger
 • Nybygg, rehabilitering og del-entrepriser
 • Reparasjon, bytte og nyinstallasjon av wc, toaletter, urinaler, armaturer, kraner, oppvaskmaskin, vaskemaskin, varmtvannsberedere, radiatorer og annet VVS-materiell
 • Rehabilitering og modernisering av bad, våtrom og kjøkken
 • Installasjon av vannbåren gulvvarme, varmepumper, varme- og kjøleanlegg

Vi tilbyr og:

 • 24-timers døgnservice; Vannlekkasjer, tett avløp kjøkken, bad, vaskerom og kjeller hvor vi rykker ut umiddelbart 365 dager i året. Alt av akutte rørleggertjenester utføres.
 • Servicerørlegger oppdrag; Utskiftning av utslitt og gammelt VVS-utstyr som kraner, servanter, beredere med mer.
 • Rammeavtaler; Med bedrifter, borettslag og sameier. Rørlegger Sentralen AS kan bistå med ettersyn, service, reparasjoner og rehabilitering av varmeanlegg/fyrrom, felles røropplegg for vann og avløp. Den enkelte beboer gis også mulighet til å benytte fordelene av en inngått rammeavtale.
 • Serviceavtale; Med private, bedrifter, borettslag og sameier.
 • Rehabilitering av rør, bad og kjøkken; Rørlegger Sentralen AS står som hovedansvarlig eller underentreprenør sammen med våre samarbeidspartnere.
 • Varmepumper; Vi forhandler og monterer varmepumper; luft til vann og væske til vann.
 • Sentral driftskontroll; Overvåkning, alarmsentral og fjernstyring av varmeanlegg og tilsvarende varmeinstallasjoner.

Rørlegger Sentralen AS er en mesterbedrift med sentral godkjenning. Vi er godkjent i henhold til byggebransjens våtromsnorm (BVN).

24-timers vakt

Vi er tilgjengelige på telefon 24 timer i døgnet, hverdager som helligdager. Har du behov for høytrykkspyling av et rør, står vi også klare til å rykke ut. Vi stiller opp og utfører både små og store oppdrag.

Ring 23 03 54 00

VI KAN OGSÅ HJELPE MED