Rørlegger Sentralen AS kan levere og montere alle typer radiatorer til bolig, bytte radiator i leilighet, samt utføre reparasjoner og service på eksisterende radiatorer, som for eksempel bytte radiatorkraner, radiatorventiler, radiatortermostat og lufteskruer. Vi utfører også alle typer rørleggerarbeid på varmeanlegg og rørstrekk, service vannbåren varme samt innregulering for optimal utnyttelse av varmeanlegget.

Vi hjelper deg gjerne med å skifte radiator, men også med å skifte termostat på radiator, fjerne radiator og lufting av radiatorer. Har du lekk radiator, eller ulyd i radiator, ta kontakt så fikser vi problemet!

Husk at vannbårne varmeanlegg med radiatorer også kan kombineres med vannbåren gulvvarme og miljøvennlige varmekilder som varmepumper. Ring i dag for nærmere informasjon, vårt telefonnummer er 23 03 54 00.

Les også mer om varmepumper her. 

 

RADIATORER TIL BOLIG

For å dimensjonere dine radiatorer og gi deg et pristilbud har vi behov for å vite følgende:

  • Mål på eksisterende radiatorer
  • Hvor store areal de skal varme opp
  • Hvor gammel boligen din er, med tanke på isolering for å beregne ditt varmebehov per kvadratmeter

Disse opplysningene kan du sende i en e-post til post@rorleggersentralen.no
Ved spørsmål ta kontakt på telefon 23 03 54 00 mellom klokken 08-16 man-fre.

Eventuelt kan du fylle ut skjemaet under med de opplysningene vi trenger for å finne riktig radiator til deg.

For å se nærmere på forskjellige typer, størrelser og design av radiatorer, se linkene under:

Purmo radiatorer

Lyngson radiatorer

Radiatorer til bolig

Rørlegger Sentralen AS kan levere og montere alle typer radiatorer. For å dimensjonere dine radiatorer og gi deg et pristilbud, kan du fylle ut skjemaet under med de opplysningene vi trenger for å finne riktig radiator til deg. Ved spørsmål ta kontakt på telefon 23 03 54 00 mellom klokken 08-16 man-fre. Fyll ut skjemaet under og vi tar kontakt: