VÅRE GARANTIER

Rørlegger Sentralen AS har som målsetning å alltid levere ”Service og Kvalitet til Avtalt Tid”. Derfor har vi innført ”Kvalitets- og Fornøydgaranti” på alle utførte oppdrag!

For å bekrefte og garantere vår kvalitets- og kundefokus, har vi innført ”Kvalitets- og Fornøydgaranti”, i tillegg til vår allerede eksisterende ”Frammøtegaranti”.

Rørlegger Sentralen AS ønsker med dette å løfte fokus og heve standarden innen rørleggerbransjen, når det gjelder fagmessig korrekt utført arbeid og ”yrkesstolthet”.

våre garantier og kundeløfter

Som kunde hos Rørlegger Sentralen AS kan vi tilby deg våre garantier:

Kvalitets- og Fornøydgaranti!

Rørlegger Sentralen AS garanterer å alltid utføre fagmessig korrekt arbeid til avtalt tid. Dette tør vi garantere på grunn av vår unike bedriftskultur som blant annet består av felles frokost hver dag, hvor kvalitet, yrkesstolthet og kundefokus, i tillegg til en sunn start på dagen, er tema hver dag fra klokken 0730-0800.

HVA INNEBÆRER VÅR ”KVALITETS- OG FORNØYD GARANTI” ?

Vi garanterer at alt vårt arbeid er fagmessig korrekt utført i henhold til sanitærreglementet og gjeldende forskrifter.

Ved eventuelle feil eller mangler på utført arbeid eller materiell, vil vi umiddelbart og innen rimelig tid rette opp i dette. Hvis vår oppretting ikke står til våre kunders forventning og som avtalt, gir vi inntil 10% rabatt på utført arbeid!

Frammøtegaranti!

Ønsker du deg en håndverker som kommer når han skal?

Rørlegger Sentralen AS har som et av sine fremste mål og alltid møte til avtalt tid. I den forbindelse har vi innført en garanti til alle våre kunder, som ivaretar dette.

Skulle vi ikke overholde vårt løfte, spanderer vi vårt frammøte hos deg.

Vår garanti til deg som kunde går ut på følgende; Ved alle oppdrag hvor det er avtalt dato og klokkeslett, og hvor vi ikke møter pluss/minus 1 time i forhold til avtalt tidspunkt, vil du få vårt frammøte kostnadsfritt. Det vil si at du ikke faktureres for vårt frammøte.

Dette gjelder alle oppdrag såfremt ikke en ny avtale om frammøte er gjort senest 1 time før opprinnelig oppdrag var avtalt. Ny garanti gjelder da selvfølgelig i forhold til nytt avtaletidspunkt.

Bestill og test oss!

VI KAN OGSÅ HJELPE MED