Døgnvakt høytrykksspyling

Behov for døgnvakt høytrykksspyling?

Døgnvakt høytrykksspyling – Vi har rørleggervakt 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Ring oss, vi svarer når de andre sover!

Eller kontakt oss her

Døgnvakt høytrykksspyling

Behov for rørleggervakt i Oslo? – Ring 23 03 54 00

Mens de fleste andre ligger i sin dypeste søvn, står vi klare med godt utrustede servicebiler for å rykke ut med vår rørleggervakt 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Du trenger med andre ord ikke være engstelig for å ringe oss, uansett når på døgnet, eller når på året det måtte være.

Vi garanterer at du får tak i oss, samt at vi møter opp når vi har sagt vi skal komme. Vi har mulighet til å stille med flere rørleggere som har rørleggervakt og utfører døgnservice 24 timer i døgnet, ved for eksempel ekstreme kuldeperioder, eller andre ting, hvis det viser seg å være behov for det.

Høytrykksspyling av rør

Høytrykksspyling utføres med vår moderne spylebil. Tilkall oss hvis du har problemer med: Tett avløp, tett sluk på bad, tette rør, tett toalett, tett do, tett dusjsluk, tett vask, tett vannlås, tette ledninger eller om vannet ikke renner ned. Vi spyler også tette taknedløp og takrenner.

Vi presiserer at en høytrykksspyling ikke er en garanti for at blokkeringen fjernes, da tett avløp kan skyldes rørbrudd og lignende. Ny blokkering kan også oppstå selv om blokkeringen fjernes av oss i HøytrykkSentralen. Dette kan skyldes feil på røret, og/eller at et fremmedlegeme bare har flyttet seg internt i røret. Ny blokkering som oppstår innen kort tid, kan skyldes slike feil/mangler og kan kun oppdages ved hjelp av rørinspeksjon (se egen oppdragsbeskrivelse).

Døgnvakt høytrykksspyling

Vi opplever ofte at smuss, avleiringer og rester av såpe, fett, rust og håravfall fører til at rørene tilstoppes. I andre tilfeller kan en høre klukkelyder i rør, eller man kan oppleve å få kloakk som flyter opp. I disse tilfellene må høytrykksspyling til for å fjerne tilstoppingen og rengjøre rørene.

Høytrykksspyling utføres fra en spesialutrustet spylebil med lang rekkevidde, for tilgang i både hus, leiligheter og industribygg. Vår spylebil er moderne og innehar alle funksjonaliteter som kreves.

Rørlegger Sentralen AS har til enhver tid høy tilgjengelighet og beredskap, og en av våre kjernevirksomheter er nettopp rørleggervakt 24 timer i døgnet. Du vil som kunde alltid få svar når du ringer vår 24-timers Rørlegger Døgnservice på 23 03 54 00.

Se våre referanser her.

VI KAN OGSÅ HJELPE MED